I det fynske folks tjeneste

Fynsk kvinde voldtaget: Voldtægtsmand jages

En 28-årig kvinde fra Fyn har anmeldt til politiet, at hun blev voldtaget på gaden i Fredericia nytårsnat.

Foto: Google Maps

Sydøstjyllands Politi er i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder i en voldtægtssag fra Fredericia, efter en 28-årig kvinde fra Fyn har anmeldt, at hun blev voldtaget i byen nytårsnat.

Ifølge Fredericia Dagblad er det sted, hvor den anmeldte voldtægt fandt sted, gennemsøgt af politiet.

- Vi har fundet nogle effekter på stedet, og så håber vi, at det kan bringe os videre. Vi har afhørt kvinden, og ifølge hendes forklaring, har der været tale om frivillighed fra starten, og at det så er gået over i tvang, siger Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Dagblad.

Til Ritzau oplyser Sydøstjyllands Politi, at manden beskrives som 170 centimeter høj og omkring 25 år.

Voldtægten er sket ved voldanlægget i den indre by, oplyser Peter Balsgaard Nielsen fra lokalpolitiet i Frederica. Han fortæller desuden, at kvinden og manden fulgtes ad til området ved 6. Julivej, og at de opholdt sig på stedet fra klokken 04.30 til 08.00.

Læs også Politiet efterforsker voldtægt af fynsk kvinde i Fredericia

- Vi har ikke talt med nogle vidner endnu, men har udelukkende talt med kvinden og undersøgt området. Nu forsøger vi at finde frem til manden, siger Ole Eckholdt, og tilføjer at kvinden og manden på et tidspunkt blev forstyrret af et forbipasserende par.

Kvinden er blevet undersøgt på retsmedicinsk institut.

Hvis en person har været udsat for voldtægt, kan det være nødvendigt at foretage en lægelig undersøgelse af offeret. Det sker blandt andet for at sikre bevismateriale.