I det fynske folks tjeneste

Fynsk motorcykelveteran starter nyt raceteam

I årevis har det været kendt i de europæiske motorcykelteam - nu kommer det også til Fyn. Et ungt talent kommer under vingerne hos en af Danmarks bedst kendte mc-tunere, Karsten Rasmussen fra Årslev.

-

I årevis har det været kendt i de europæiske motorcykelteam - nu kommer det også til Fyn. Et ungt farttalent kommer under vingerne hos en af Danmarks bedst kendte mc-tunere, Karsten Rasmussen fra Årslev.

Det er den 21-årige Søren Lauridsen fra Værløse, der får det nye Midtfyns MC Racing Team i ryggen. Han slipper så for selv at holde motorcyklen, en Kawasaki ZX6RR, i form og kan koncentrere sig fuldt ud om løbene. Mekanikken sørger roadracing-veteranen, Karsten Rasmussen så til gengæld for.


- Jeg har længe ønsket at starte et team, hvor en ung og ambitiøs kører kunne drage fordel af mine erfaringer. Med Søren Lauridsen i sadlen kan vi nå langt, siger Karsten Rasmussen.

Midtfyns MC Racing Team debuterer 1. og 2. maj i den højprofilerede 600 cc Challenge Cup på Jyllandsringen. Løbene bliver transmitteret direkte på TV2 Zulu.