I det fynske folks tjeneste

Fynsk motorsportsteam drømmer om Vild med Dans

Team Flexlease har stor succes i den prestigefyldte DTC-serie. Succes de håber kan blive endnu større, eksempelvis ved at teamets kørere kommer ud til en endnu større befolkningsgruppe end dem med benzin i blodet.

De kører om kap med den tidligere Formel-1 kører og far til den nuværende i samme kategori Jan Magnussen. Derudover den tidligere vinder af Vild Med Dans Casper Elgaard. Men de to kørere på Team Flexlease, Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff, holder sig ikke tilbage, og således er det fynske Team en af de få bejlere til at slå de to rutinerede stjerner i kampen om det samlede DTC-mesterskab. 

Indtil sidste weekends intense løb ved Classic Race i Aarhus havde det fynske team førstepladsen i den samlede stilling. Men den svære bybane i smilets by kostede førstepladsen og så mange skræmmer, at en af holdets to biler fortsat er på værksted. Det hindrer dog ikke optimismen i at blomstre hos holdets ejer Martin Frederiksen. 

- Vi har et rigtig godt sammentømret team, hvor alle arbejder i samme retning. Vi har oplevet, hvordan vores unge kørere har opnået meget opmærksomhed via dækningen af løbene på blandt andet TV 2 Sport. Det har været vores strategi at være åbne og vise motorsport fra alle sider, hvilket har givet meget positiv feedback. Og hvem ved, måske det ender med Kasper eller Frederik ender i vild med dans? lyder det fra Martin Frederiksen. 

Næste DTC-afdeling køres allerede i weekenden, hvor ambitionen er at generobre førstepladsen i DTC-serien. Inden da åbner teamet op og tager TV 2/ Fyns seere med ind i maskinrummet på Bondovej i Odense. Fyn Live sender mandag eftermiddag kl.14.10-14.30 fra teamets garage, hvor seerne vil få et unikt indblik i de mange elementer der indgår i et DTC-team. Og så løfter vi også sløret for, hvor god Kasper H. Jensen egentlig er til at danse!