Fynsk motorvej udvides \"på sigt\"

Den tosporede motorvej mellem Odense og Middelfart samt motorvejen omkring Odense skal udvides til tre spor \"på sigt\". Det fremgår af VK-regeringens ti-årige trafikinvesteringsplan, som torsdag blev fremlagt på et pressemøde på Christiansborg.

Der skal kæmpes, siger fynsk MFer

Den tosporede motorvej mellem Odense og Middelfart samt motorvejen omkring Odense skal udvides til tre spor \"på sigt\". Det fremgår af VK-regeringens ti-årige trafikinvesteringsplan, som torsdag blev fremlagt på et pressemøde på Christiansborg. Der er ikke sat et konkret årstal på, for hvornår udvidelsen af den fynske motorvej skal gå igang.

Det konservative medlem af Folketinget, Carina Christensen, som bor i Middelfart og er valgt på Sydfyn, roser regeringens trafikplan for en god prioritering af de offentlige trafikinvesteringer. \"Jeg er glad for, at udvidelsen af den fynske motorvej er kommet med i planen over de kommende års investeringer, men hvis vi skal have sikkerhed for, at de seks spor bliver til noget, kræver det lokalpolitisk knofedt.\" Det siger det konservative folketingsmedlem i en kommentar til, at udvidelsen af den fynske motorvej på strækningen Odense V. til Middelfart godt nok er optaget på regeringens liste over kommende trafikprojekter, men ikke til umiddelbar implementering.

\"Jeg vil nu forsøge at samle et stærkt felt af fynske politikere, så vi kan få koordineret en indsats overfor Trafikministeriet og regeringen. Ved fælles fynsk pres, tror jeg, det lykkes,\" siger Carina Christensen.

 

Regeringens trafikinvesteringsplan i sin fulde længde:

http://www.fm.dk/1024/visPublikation.asp?artikelID=5339