Fynsk musicalstjerne trækker fulde huse

Den fynske hovedrolleindehaver Albert Laubel er en kæmpe succes i "Shu-Bi-Dua - The Musical" på Fredericia Teater. Billet nr. 100.000 er solgt.

Kæmpe succes

Den unge fynbo trækker fulde huse sammen med resten af holdet bag musicalen, der bygger på Shu-Bi-Duas populære sange.

Fredericia Teater har aldrig oplevet et lignende stormløb på en forestilling og med den fortsat massive billetsalgsinteresse, åbner teatret i dag kl. 10.00 for yderligere to ugers ekstra spilleperiode. Nu kan forestillingen ikke forlænges længere i Fredericia, så hvis man ønsker at opleve kæmpesuccesen på hjemmebane i Fredericia, er sidste chance den 13. december kl. 15.00. Når spilleperioden i Fredericia er færdig, gør hele holdet bag forestillingen - blandt andre fynske Albert Laubel - klar til at rykke til København, hvor den spiller på Østre Gasværk Teater fra den 21. januar til den 6. marts 2016. Hele eventyret slutter i Aarhus på Musikhuset Aarhus den 5.-15. maj 2016.

Teaterchef Søren Møller udtaler:

-“Det er helt vildt, og vi giver nu de allersidste muligheden for at opleve dette brag af en forestilling i Fredericia. Vi har aldrig oplevet at så mange kommer igen og igen – og dét er jo i virkeligheden den allerbedste anmeldelse en forestilling kan få. Alle generationer elsker simpelthen Shu·bi·dua – The Musical – og det kan jeg godt forstå. Det gør jeg også!” 

Teatrets mest krævende forestilling nogensinde

Fredericia Teater har gennem de seneste år sat barren højt for brug af storskærmsteknologi og di–gital scenografi. I ”Shu·bi·dua – The Musical” sættes den endnu højere og man kan glæde sig til en visuel oplevelse, der ikke er set magen i Danmark. Forestillingen er Fredericia Teaters teknisk mest krævende produktion nogensinde!