I det fynske folks tjeneste

Fynsk partnerskabsaftale med storkunde i New York

Den fynske IT-leverandør Team Onlines amerikanske fremstød fik endnu mere vind i sejlene. Virksomheden indgik i mandags en formel aftale med Lifespire, New Yorks fjerdestørste leverandør af sociale ydelser til handicappede.

Aftalen blev beseglet ved et arrangement på Lifespires træningscenter for udviklingshæmmede i Harlem i overværelse af HKH Kronprinsen og Kronprinsessen.

Kronprinseparret fik blandt andet en rundvisning på institutionen, der beskæftiger ca. 75 udviklingshæmmede og en præsentation af Bosted System, og det fik positive ord med på vejen af Kronprinsen.

- Det er meget inspirerende at se, hvordan fremtiden kan komme til at se ud her på Lifespire, sagde Kronprinsen og tilføjede, at samarbejdet mellem Team Online og Lifespire naturligvis er vigtigt for alle brugere, medarbejdere og pårørende på Lifespire men også for det amerikanske healthcare-system som sådan.

Administrerende direktør og præsident for Lifespire Inc., Mark van Voorst, mener da også, at samarbejdet med Team Online kan være med til at videreudvikle hans organisation til gavn for de handicappede i USA.

- Vi har en lang tradition for at anvende IT i vores organisation for at forbedre vores service, så vi sagde naturligvis ja tak, da vi blev kontaktet af Team Online, som gerne ville vise deres system. Det førte til dagens samarbejdsaftale, som jeg er sikker på vil kunne føre til, at vi sammen med Team Online kan blive en af de ledende organisationer på vores område i USA, sagde Mark van Voorst og tilføjede, at USA lige som Europa står over for den situation, at udfordringerne på det sociale område er større end ressourcerne.