I det fynske folks tjeneste

Fynsk racerkører vinder GT4-løb i Frankrig

Fynske Nicolaj Møller Madsen brillerede i weekenden bag rattet, da han hev en førsteplads hjem ved GT4 European Championship i Pau i Frankrig.

Den 22-årige racerkører Nicolaj Møller Madsen kom på podiet i weekendens GT4-løb i Pau i Frankrig

Det 22-årige motorsportstalent fra Søndersø, Nicolaj Møller Madsen, stod søndag øverst på podiet sammen med sit Pro Sport Performance-team, da der skulle overrækkes pokaler ved GT4 European Championship.

Fynboen blev i sidste øjeblik kaldt ind på teamet som stand-in til weekendens to løb. Og det fortryder teamet formentlig ikke. Lørdag blev det nemlig til en andenplads og søndag var Nicolaj Møller Madsen med til at sikre en førsteplads. Begge løb blev kørt på bybanen i Pau.

Dårligt vejr gav dog fynboen en hektisk start.

- Søndag var en udfordring for os. Der var kun et smalt tørt spor, og resten af banen var meget våd. I en nærkamp i starten blev vi ramt på forhjulet og sporingen blev slået lidt ud. Heldigvis gik resten af løbet fuldstændig vores vej, og vi kunne slutte weekenden af med en fantastisk sejr, siger Nicolaj Møller Madsen. 

Med weekendens første- og andenplads ved de to GT4-løb i Pau rykker racerkøreren op på en samlet andenplads i mesterskabsstillingen. 

Om to uger er Nicolaj Møller Madsen endnu engang bag rattet, når han skal køre et 24-timersløb i Nürburgring i Tyskland.