Fynsk sparekasse blandt Europas bedste arbejdspladser

Middelfart Sparekasse er blandt de 100 bedste arbejdspladser i Europa. Ifølge en ny undersøgelse udmærker arbejdspladsen sig blandt andet ved at have etisk regnskab og tæt kontakt til nærmiljøet. Samtidig kan virksomheden tilgive medarbejdernes fejl.

-

Middelfart Sparekasse er blandt de 100 bedste arbejdspladser i Europa. Det viser en undersøgelse som er baseret på medarbejdernes tilfredshed med deres job.

Ifølge undersøgelsen udmærker Middelfart Sparekasse sig blandt andet ved at have etisk regnskab og tæt kontakt til nærmiljøet. Samtidig kan virksomheden tilgive medarbejdernes fejl.

Det er anden gang i løbet af få måneder, at arbejdsmiljøet i Middelfart Sparekasse bliver fremhævet. 

I november sidste år kårede Berlingskes Nyhedsmagasin den vestfynske arbejdsplads, som den bedste i landet, og i en ny undersøgelse udarbejdet af avisen Financiel Times, kommer Middelfart Sparekasse ind blandt de 100 bedste arbejdspladser i hele Europa. Den nøjagtige placering fremgår ikke af undersøgelsen, som kun nævner de bedste arbejdspladser i alfabetisk rækkefølge.

Undersøgelsen af medarbejdernes tilfredshed er baseret på besvarelser blandt medarbejderne på de europæiske arbejdspladser. De 131 ansatte i Middelfart Sparekasse fremhævede blandt andet virksomhedens evne til at tilgive fejl, orden i både økonomiske og etiske regnskaber og hensynstagen til både kunder og medarbejdere i nærmiljøet.

Undersøgelsen kommer som en fin lille gave til Middelfart Sparekasse, der kan fejre 150 års jubilæum på lørdag.

Udover Middelfart Sparekasse er en halv snes andre danske virksomheder repræsenteret på listen.