I det fynske folks tjeneste

Fynsk sprechstallmeister: Det gør ondt

Det gamle cirkus Benneweis lukker og slukker for deres forestillinger i 2016. Og det ærgrer den tidligere fynske sprechstallmeister Judy Glosted, som har arbejdet der i otte år.

00:25

1887 blev det grundlagt. Siden har et utal af eksotiske dyr og artister været en del af deres show. Nu er det slut. Efter 128 år har Cirkus Benneweis besluttet at holde pause i hele 2016 grundet dårlig økonomi. Den fynske sprechstallmeister Judy Glosted er i dag påvirket, fordi hun har været en del af cirkuslivet i mange år.

Det gør virkelig ondt, det er meget, meget trist, siger den tidligere sprechstallmeister Judy Glosted fra Aslev.

Hun har arbejdet for Cirkus Benneweis i otte år og stoppede i 2014. Meddelelsen om lukningen af Cirkus Benneweis har derfor påvirket hende meget.

- Det er jo en epoke for mig, som er slut. En pragtfuld tid, specielt når jeg ser sådan nogle billeder, så puha tænker jeg, der ville jeg  stadigvæk godt have stået. Men sådan skulle det ikke være mere desværre, forklarer Judy Glosted, mens hun ser på et foto fra hendes cirkusdage.

 

Cirkus Benneweis skriver på deres hjemmeside, at de vil vende tilbage med et nyt og spændende koncept efter 2016. 

- Det er et af verdens ældste cirkus, så derfor er det jo bare i det også, rigtig sørgeligt, at det stopper, forklarer den berørte Judy Glosted.