Fynsk topsvømmer vil til VM

VM og EM guldvinderen Rikke Møller Pedersen satser benhårdt på at komme med til VM til sommer i Barcelona. Adgangsbilletten er svømmestævnet Danish Open.

Rikke Møller Pedersen kæmper i dagene 25-29. marts 2013 for at sikre sig adgang til Verdensmesterskaberne i svømning til sommer. Hun er taget til Bellahøj Svømmestadion for at deltage ved stævnet Danish Open.

- Jeg svømmer 50, 100 og 200 meter bryst, og jeg går efter at kvalificere mig til Verdensmesterskaberne i Barcelona til sommer på alle tre distancer, siger Rikke Møller Pedersen.

Det er en fynsk topsvømmer i god form, der i de kommende fire dage befinder sig i det københavnske svømmemekka.

- Formen har været rigtig god, og den er kun blevet bedre, efter jeg er kommet hjem fra Thailand. Jeg har lige svømmet 2:26:6 i 200 meter bryst til træning, men den distance må jeg dog vente med til fredag, siger Rikke Møller Pedersen

Den 24-årige svømmepige fra svømmeklubben FREM Odense stiller til start i to forskellige discipliner - favoritdisciplinen brystsvømning og i disciplinen individuel medley, der er en blanding af alle fire svømmestilarter.

- Udover bryst stiller jeg også op i 200 og 400 meter medley, og det gør jeg for at prøve mig selv af i en anden disciplin.