Fynsk virksomhed laver aftale med Tinderbox

Når glade festivaldeltagere til sommer skal betale for deres kolde fadøl ved Tinderbox og Northside, bliver det på en dankortterminal leveret og serviceret af fynske DK Online.

Det er i dag lykkedes virksomheden at lukke en aftale med en af Europas største festivalarrangører.

Fynske DK Online bliver den virksomhed, som skal levere betalingsløsninger i form af dankortterminaler til dette års Tinderbox og Northside festival. Den Odense-baserede festival, Tinderbox, glæder sig også over samarbejdet og ser kun fordele i, at netop en lokal, fynsk virksomhed kan levere produkter og service af højeste kvalitet, som det kræves på festivalerne:

- Vi søgte en komplet løsning på vores betalingsterminaler, der kunne sikre driftssikkerhed og hurtighed ved betalinger i boderne. Efter at have undersøgt markedet fandt vi det bedste system hos DK Online. Vi er samtidig glade for at det blev et Odensefirma, der kunne sikre den ønskede løsning", siger Tinderbox festivalchef Brian Nielsen

Lokalt i Odense er der også glæde over, at en stor begivenhed som Tinderbox ikke blot kommer det fynske publikum til gode, men at det lokale erhvervsliv også får gavn af festivalen.

- Når vi satser på store events som Tinderbox, så er det for at gøre Odense endnu mere attraktiv for virksomheder og beboere, og for at skabe mere omsætning i byen. Her kan vi så se, at festivalen også har fungeret som en indgang til en god forretningsaftale for en af vores lokale virksomheder, der nu både skal levere til Tinderbox festivalen og til Northside i Århus, det kan jeg kun glæde mig over, siger Odenses borgmester Anker Boye.