I det fynske folks tjeneste

Fynsk volleysucces "down under"

Fynske Anders Hoyer og Bo Søderberg har stor succes på den australske beachvolleytour, hvor parret nu har vundet de tre første afdelinger uden nederlag undervejs.

Anders Hoyer har stor succes i Australien.

- Vi spillede stabilt gennem hele turneringen og har stadig ikke afgivet nogen sæt hernede, fortæller Bo Søderberg efter weekendens sejr på Surfers Paradise Beach.

Stævnet skulle egentlig have været spillet på Manly Beach, men stranden, der lagde sand til OL-turneringen i Sydney i 2000, er blevet ødelagt af kraftigt stormvejr, og derfor blev Surfers Paradise vært ligesom i årets første afdeling.

I lighed med stranden kom danskerne med på et afbud til denne uges turnering, for det ene internationale wildcard skulle egentlig være gået til det schweiziske verdensklassehold Heuscher/Heyer, men da de meldte forfald, blev Søderberg/Hoyer altså tilbudt deltagelse. Det kvitterede de for ved at vinde for tredje gang i tre forsøg.

Den australske tour har ingen direkte indflydelse på det danske holds håb om OL-kvalifikation, men resultaterne lover så sandelig godt for årets debut på World Tour, som netop foregår i Australien, nemlig i Adelaide sidst i marts, lige efter finalestævnet på den australske tour.