Fynske højskoler hitter

De fynske højskoler er et populært feriemål i år. Fem højskoler har sommerkurser på programmet, hvor de enten er tæt pakket eller udsolgt. På højskolerne i Oure har de i denne uge omkring 600 kursister, hvilket er det højeste antal i år.

Ifølge Jasper Gramkow Mortensen, der PR- og udviklingsdirektør på skolerne i Oure, skyldes den store interesse noget helt bestemt.

- Vi kan tilbyde en fin kombination af aktiv ferie og en masse til hovedet. Det har vi gjort i rigtig mange år, og det er helt tydeligt, at det har bidt sig fast. Jeg vil så samtidig sige, at vi har nogle af landets bedste instruktører og rigtig mange af dem, og det gør, at kursisterne i den grad får lov til at prøve sig selv af, forklarer han.

Også andre steder på Fyn, er højskolerne fyldt godt op. I Brenderup er der udsolgt i denne og næste uge. Kunsthøjskolen på Ærø har også alle sine kurser i denne og de kommende uger udsolgt.

Ryslinge havde udsolgt på sine to første kurser - stadig lidt plads på det næste, som handler om viser. Og Ollerup Gymnastikhøjskole har lukket for flere tilmeldinger.