Fynske Mø indtog Orange Scene

Delte anmeldere efter Møs optræden på Roskilde Festivalens orange scene: Langt de fleste giver dog Ubberud-pigen pæne ord med på vejen.

Den fynske verdensstjerne Karen Marie Ørsted, bedre kendt som Mø, spillede lørdag aften en længe ventet koncert på Roskilde Festivals berømte Orange Scene. Anmelderne har delte meninger om koncerten, som de fleste alligevel giver pæne ord med på vejen.

Politiken lægger sig i midten af skalaen. Anmelder Pernille Jensen beskriver de store forventninger til Mø, som ifølge skribenten var lidt længe om at komme i gang.

- Men så detonerede hun. Endelig. "Roskildeeee!," skreg hun, mens ansigtet lyste op i et stort væg til væg-smil. Og så var vi i gang, skriver Jensen. Hun giver Mø fire hjerter ud af seks.

Jyllands-Posten giver fire stjerner, og anmelder Peter Schollert bemærker især, at Mø formåede at bringe energien ud over scenekanten.

- Nu bød muligheden sig, og Mø takkede ja, og hun sang med stor styrke og var virkelig til stede med personlighed i sin performance, skriver JP's anmelder og fortsætter.

- Til sidst kastede hun sig ud til publikum for at crowdsurfe. Hendes tid som punket sjæl fornægtede sig ikke.

Hos Ekstra Bladet er anmelder Henrik Queitsch ikke lige så tilfreds som sine kolleger. Han giver den fynske sangerinde tre stjerner ud af seks.

I modsætning til Politiken og Jyllands-Posten mener han, at energien til tider manglede.

- Desværre fes det hurtigt ud i noget, der ofte mindede om tomgang i en besynderligt disponeret sætliste, som godt nok bød på fine momenter undervejs, men det var ligesom om, at hver gang hun nærmede sig et klimaks, så fladede forestillingen ud igen.

Til gengæld kalder musikbladet Soundvenue koncerten for den totale triumf. Bladet uddeler topkarakter - seks stjerner.

- Igennem hele 20 numre fremhævede og fejrede koncerten på overlegen og rørende vis de trin, der har udgjort Møs rejse fra dagene i punkbandet Mor og hjemmeproduceret electrosmadder til nu, skriver Soundvenues anmelder.