Fynske racerhold klar til kamp i Aarhus

Team Flexlease.nu skal forsvare førstepladsen efter en flot forrygende start på Mascot DTC-serien

Det fynske racerhold Team Flexlease.nu fik en flot start på Mascot DTC-serien og skal i weekenden forsvare førstepladsen ved Classic Race Aarhus. Både teamchefen og de to kørere, Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff, er optimistiske før weekendens race.

Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff ligger nu henholdsvis nummer et og fire.

- Jeg går selvfølgelig ind til weekenden for at vinde. Jeg forventer at komme i top 3 i alle heats og i hvert fald skrabe en masse point sammen i alle løb, siger Kasper H. Jensen og tilføjer:

- Det er fedt at bevise, at jeg kan være med blandt de bedste. Det har klart givet et selvtillidsboost. Jeg har altid fulgt Jan og Casper (Magnussen og Elgaard, red.), og det er sjovt at komme op i samme klasse og kunne give dem baghjul.

Teamchef og tidligere Le Mansvinder John Nielsen ved godt, at den fine start har lagt et pres på teamet.

- Det gik over al forventning i 1. afdeling, men æren skal tilskrives teamets dygtighed og bilernes speed – ikke andres uheld. Begge kørere er i superform, så selvfølgelig er ambitionen at forsvare de nuværende placeringer, siger John Nielsen.

Den største trussel kommer fra Jan Magnussen, der kommer sin store erfaring fra amerikanske baner, og er enormt stærk på bybaner.

- Bybaner er utroligt svære, men jeg kan godt lide dem, fordi de er teknisk krævende, og man skal koncentrere sig hele tiden. Det koster dyrt at lave fejl. Jeg går helt klart efter at få min første reelle podieplacering og mener også, at det er realistisk med det materiale, vi har, siger Frederik Schandorff.

Classic Race