To fynske restauranter i eliten

Den danske gastronomiske elite var søndag aften samlet for at hylde sig selv på Frederiksminde Hotel.

Her er vindernavnene fra Den Danske Spiseguides årlige prisuddeling:

* Årets Restaurant: Marchal i København

* Årets Kokkeprofil: Torsten Vildgaard, Studio i København

* Årets Restaurantchef: Thorbjørn Hübertz, Bistro Boheme i København

* Årets Avec&Vinkort: Løkkens Vejkro i Løkken

* Årets Sommelier (vintjener): Nicolai Hyllested, Falsted Kro på Sydfyn

* Årets Bo&Spis Adresse: Frederiksminde Hotel i Præstø

* Årets Frokostrestaurant: Nordisk Spisehus i Aarhus

* Årets Fiske & Skaldyrsrestaurant: Fishmarket i København

* Årets Bistro/Brasseri: No 61 i Odense

* Årets Dessert: Frederikshøj i Aarhus

* Årets Gennembrud: Rasmus Munk & team, Munkebjerg Hotel i Vejle

* Årets Oste: Marchal i København

* Årets Særpris: John Gynther, gastronomisk ansvarlig for Arla Unika.

Oversigt

    Oversigt