I det fynske folks tjeneste

Fynske skytter skød forbi finalen

Lørdag var sidste dag ved EM i Luftpistol og Luftriffel i Odense Congress Center. De fynske deltagere opnåede ikke at komme i finalen.

01:34

Lørdag var sidste dag ved EM i Luftpistol og Luftriffel i Odense Congress Center. De fynske deltagere opnåede ikke at komme i finalen.

1 af 2

Fynske Stine Nielsen havde satset på revanche efter en skuffende 9. plads ved OL sidste sommer i London. Her måtte hun konstatere, at hun efter omskydning i luftriffel 10 m 40 skud, var mindre end 1 mm fra medalje-kampen.

Men selv om hun var på hjemmebane i Odense Congress Center, så lykkedes det ikke at komme i finalen.

Stine Nielsen måtte nøjes med en skuffende 24. plads efter at have skudt 412,7 i kvalifikationen. Et resultat hun bestemt ikke var tilfreds med.

- Det gik jo egentligt ikke særligt godt. Jeg lavede nogle utroligt dårlige 9'ere, som mine 10'ere ikke var gode nok til at hente ind. Så det er jo egentligt bare det, siger Stine Nielsen til skytteunion.dk.

Hun ikke kunne sætte en finger på, hvad der præcist gik galt.

Heller ikke held for herrene

Det danske herre hold bestod af Rene Vogn fra Hesselager, Frans Sørensen fra Særslev og Thomas Statager fra København.

Bedste dansker blev Frans Sørensen, der med 567 point endte på en 37. plads.

- Det gik rigtig rigtig godt. Jeg er meget meget tilfreds med min egen indsats, men der var bare ikke nogen point i det. Jeg ramte ikke 10'eren, og det er faktisk egentligt det største problem. Der var ingen point i det, siger Frans Sørensen til skytteunion.dk.

- Jeg synes, jeg gjorde det arbejde, jeg skulle gøre, men der kom ikke noget til mig.