I det fynske folks tjeneste

Gammel kending til OIK

OIK vandt tirsdag med 6-0 over Rødovre i Superisligaen, og så blev der efter kampen præsenteret en gammel kending til truppen.

-

OIK vandt tirsdag med 6-0 over Rødovre i Superisligaen, og så blev der efter kampen præsenteret en gammel kending til truppen.

Den tjekkiske back Karel Smid, der netop var på besøg med Rødovre, vender tilbage til OIK, som han spillede for indtil denne sæson.
OIK har skrevet en lejekontrakt med Karel Smid for resten af sæsonnen.
Rødovre er bundskraber i Superisligaen og har ingen mulighed for at kvalificere sig til slutspillet, der starter midt i februar.

Sidste udkald
Det var ved at være sidste udkald for OIK, hvis klubben ville hente forstærkninger, da nyindkøb skal være foretaget inden 31. januar.

De fleste havde forventet, at klubben gik efter en forward på grund af en periode med scoringskrise, men klubben har tidligere meldt ud, at markedet er støvsuget for spillere.
Med en 6-0-sejr tirsdag aften virker det også som om, scoringskrisen er slut.


OIK-spillerne jubler efter en af Marco Pettersons tre scoringer

 

Tre mål af Pettersson
Der kom for alvor gang i unge Marco Pettersson, som scorede tre på stribe og gjorde det til 4-0 efter en første scoring af Aleksandr Macijevski.
Alexander Sundberg gjorde det til 5-0, og endelig scorede Dimitri Lavrentiev til 6-0.

 

Tættere på AaB
OIK på fjerdepladsen halede også ind på AaB Ishockey, der ligger på trediepladsen.
AaB tabte i forlænget spilletid til Esbjerg med 3-4 og fik derfor kun et point, mens Odense fik tre for sin sejr over Rødovre.