I det fynske folks tjeneste

Gavebånd i lange baner

1,5 millioner kilometer eller 37,5 gange rundt om jorden. Så meget gavebånd leverer en odenseansk virksomhed til pakkerne under juletræet i år.

Sort er den nyeste trend inden for gavebånd

En af Danmarks største leverandører af gavebånd, Twine & Rope, i Odense har succes med at finde trends inden for indpakning.

- Rød, hvid og grøn er altid populær ved juletid, men i år den nyeste trend også sort gavebånd, siger Tommy Christensen, indehaver af Twine & Robe.

Fra gavebånd til murersnor

Virksomheden med otte ansatte, lever godt nok ikke udelukkende af deres viden om trends inden for gavebånd. Twine & Robe leverer også snor, reb og tovværk, men i denne tid er det selvfølgelig gavebåndet, der får størst opmærksomhed.

- Man kan da ikke give gaver uden bånd omkring - det vidner om, at man ikke har gjort nok ud af hverken gave eller indpakning, siger Tommy Christensen med en slet skjult opfordring til brug af endnu mere bånd.

Tænker allerede på næste jul

Der findes trends inden for gavebånd. Allerede til april går Twine & Rope i gang med at finde ud af, hvad firmaet skal satse på til næste jul. Og her kigger man mod tøjmoden.

- De klassiske farver vil selvfølgelig fortsætte, men jeg tror også på lilla og andre skrappe farver, siger Tommy Christensen.