Gidseldrama i Odense

En far og hans datter blev torsdag aften udsat for vold og trusler under en frihedsberøvelse i deres lejlighed i det sydøstlige Odense. Kun fordi det lykkedes faderen at slippe over til en nabo, blev politiet alarmeret og kunne anholde fem mænd.

-

En far og hans datter blev ifølge politiet udsat for vold og frihedsberøvet i deres egen lejlighed af familie fra Irak. Politiet i Odense har anholdt fem mænd. En far og hans datter blev torsdag aften udsat for vold og trusler under en frihedsberøvelse i deres lejlighed i det sydøstlige Odense.

Kun fordi det lykkedes faderen at slippe over til en nabo, blev politiet alarmeret og kunne anholde fem mænd. Den vagthavende i Odense Politi forventer, at flere af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredagen, sigtet for vold, frihedsberøvelse og trusler.

På et tidspunkt skal der have været op til 10 uvelkomne personer i lejligheden på Mælkehatten. De har ifølge politiet tilknytning til en irakisk familie, hvis 15-årige søn har været forsvundet i nogle dage.

Han har tidligere kendt datteren på Mælkehatten, og familien har ifølge politiet troet, at hun har noget med sønnens forsvinden at gøre. Den 15-årige søn er fortsat forsvundet, oplyser politiet. /ritzau/