I det fynske folks tjeneste

Gift midt under maratonløb

Cecilia Arendal og Erik Petersen fra Fyn valgte i går at sige ja til hinanden midt under maratonløbet Run for Love i København.

Efter at have tilbagelagt 32 km løb parret forbi Kong Håkons Kirke og blev viet, og i stedet for stor fest og lykønskninger færdiggjorde parret først de sidste ti km, før de kunne fejre livet som nygifte.

- Vi ville ikke have et traditionelt bryllup med suppe, steg og is. Vi er begge vilde med at løbe, og derfor var Run for Love den perfekte mulighed for os til at sige ja til hinanden - det at løbe i kærlighedens navn sammen med hetero- og homoseksuelle fra hele verden. Vi kunne ikke have ønsket os en anden ramme for vores bryllup, vi havde en uforglemmelig dag i går - og er helt høje i dag - trods lidt tunge ben, siger den nygifte brud Cecilia Arendal.

Det fynske par blev gift under motionsløbet Run for Love, som blev afholdt i forbindelse med World Outgames, en stor international begivenhed, som tager afsæt i en hyldest til mangfoldigheden og livskraften i det homo-, bi- og transseksuelle miljø.