GOG besejrede tophold

Et oplagt hjemmepublikum i Gudmehallen fik en brandkamp at se tirsdag aften, da hjemmeholdet, GOG, slog håndboldligaens tophold Kolding.

Dramatisk aftenkamp mod Kolding

De regerende mestre fra GOG satte sig fra start på kampen med en to-måls føring som holdt hele første halvleg, som sluttede 10-8 til GOG.

I anden halvleg kæmpede Kolding sig dog tilbage i kampen og kom foran, da GOG fik en scoringskrise. Midt i anden halvleg førte Kolding med 3 mål. Men fire mål i træk ved Claus Jacob Jensen bragte GOG tilbage i kampen, som endte 21-19.

Det var ikke mindst de sydfynske mestres rutine, der besejrede det ret unge hold fra Kolding. Især lykkedes kontraspillet for GOG, som scorede omkring halvdelen af sine mål på kontra. Men sejren skyldes også en stor præstation af GOG?s målmand, Sune Agerschou.

Med sejren kom GOG op på andenpladsen efter netop Kolding. Den placering giver GOG hjemmebane i tredie semifinaleplads.