GOG blev dobbelte pokalmestre

GOG blev her til aften  dobbelte pokal- mestre. De undertippede  sydfynske  håndboldkvinder  besejrede overraskende  ligaens tophold fra Viborg. Også GOG s herrer kan tage hjem fra Århus med en pokalsejr!!

Viborg troede sejren var i hus

Pokalen var næsten hjemme for Viborgs håndboldkvinder, da holdet kort inde i anden halvleg førte med syv mål over GOG, men fynboerne slog til, da favo­ritterne gik i stå, og så hentede GOG dobbelt pokaltriumf med sejr på 30-28.

Viborg spankulerede til pause foran 17-12 og det så næsten for let ud, men med en stærkt spillende Anna Kareeva i angrebet og hendes indskiftede lands­mandinde Inna Suslina i målet, fik GOG vendt kampen på hovedet.

GOG blev dobbelt pokalmester fredag. Overraskende - men fortjent.

Pokalmestre for tredje gang på fire år

For tredje gang på fire år kan GOGs herrer kalde sig pokalmestre. Der var ingen tvivl om udfaldet ved fredagens pokalfinale i håndbold, som GOG Svendborg TGI vandt med 36-29 over Bjerringbro-Silkeborg.

Allerede efter ti minutters spil førte GOG 10-4, og det så ud til, at sydfynboerne ville blæse jyderne ud af Atletions Arena i Århus.

600 medrejsende fans brød ud i jubel

Stillingen ved pausen var 23-13 i GOG's favør.
Fynboernes kontraspil fungerede perfekt, og der blev på intet tidspunkt rokket ved deres favoritværdighed. Dog gjorde Kasper Povlsgaard fra Bjerringbro-Silkeborg et godt forsøg på det - han scorede 16 mål på 16 forsøg og blev kåret til pokalfighteren.

Op mod 600 medrejsende fans kunne bryde ud i jubel, da GOG satte sidste mål ind til slutresultatet 36-29.