GOG får schweizisk håndboldlektion i Champions League

GOG tabte stort til schweiziske Kadetten Schaffhausen i holdets sjette gruppekamp i Champions League.

GOG fik en ordentlig øretæve i Champions League, da fynboerne var på besøg hos Kadetten Schaffhausen i Schweiz torsdag aften.

Schweizerne vandt med 40-28 over GOG, som trods nederlaget fortsat er placeret på andenpladsen med otte point efter seks kampe i gruppen.

Der var vilje og aggressivitet til forskel på de to hold, og det var Kadetten i teten i stort set hele kampen.

I begyndelsen var GOG dog godt med og kom foran 3-1 og kort efter 4-2, men derfra åd hjemmeholdet sig langsomt ind i kampen.

Det blev til en føring mere på 6-5 til GOG, men derfra var danskerne på hælene i lange perioder af kampen.

Kadetten susede afsted og udnyttede et hullet forsvar hos GOG, som var bagud 11-18 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte den schweiziske dominans, som kom foran med 25-12.

GOG reducerede en håndfuld gange og forsøgte at pynte på nederlaget, og det så lidt mere spiseligt ud bagud 20-28.

Men så stak det insisterende hjemmehold igen fra GOG i slutfasen og vandt med hele 12 mål.

De danske vicemestre havde ellers vundet det omvendte indbyrdes opgør med fem mål i den seneste gruppekamp, men styrkeforholdet var vendt helt på hovedet torsdag aften i Schaffhausen.

Rumænske Dinamo Bucuresti topper gruppen med ti point efter seks kampe. GOG har to point færre på andenpladsen.

Kadetten er nu oppe på tredjepladsen med seks point efter seks kampe og puster nu GOG i nakken.

Det er kun gruppens to bedste hold, der går videre og skal kæmpe om pladser i turneringens ottendedelsfinaler.