GOG hænger på i toppen med sejr over Skanderborg

Skanderborg hang på, men måtte til sidst give fortabt over for GOG i Primo Tours Ligaen. GOG holder sig til i den sjove del af tabellen i Primo Tours Ligaen.

Torsdag tog de fynske håndboldherrer på udebane en sejr på 33-29 over Skanderborg. Det bringer GOG op på 24 point på fjerdepladsen - hvilket er et færre end Bjerringbro-Silkeborg på tredjepladsen.

Sejren over Skanderborg var GOG's fjerde i træk, og fynboerne banker på døren til top-3.

Skanderborg ligger på syvendepladsen med 20 point og befinder sig i et tæt midterfelt, hvor flere hold bejler til de sidste slutspilspladser. De otte bedste i tabellen går videre. Der resterer syv kamprunder i grundspillet.

Hjemmeholdet startede godt og kom på 4-1, inden GOG begyndte at nærme sig. Efter små ti minutter var der igen lighed på måltavlen ved 6-6.

Nu var det fynboerne, der trak fra og kom på 10-7. En føring, der langsomt blev udbygget, som pausen nærmede sig. Efter de første 30 minutter stod der 18-13 i GOG's favør.

Det fynske hold startede anden halvleg i kontrol, men cirka halvvejs var Skanderborg igen tæt på ved stillingen 25-24.

GOG kom igen og bragte sig på komfortable 29-25 med otte minutter igen. Skanderborg fik reduceret

GOG's forspring til to mål, men kom aldrig tættere på. Tværtimod.