GOG led nederlag til FCK

Efter en flot første halvleg, smed fynboerne føringen væk i anden halvleg og FCK vandt med 35-32.

Det begyndte ellers rigtig godt, da GOG tog imod FCK i Gudme-hallen lørdag eftermiddag.

Fynboerne fin en suveræn start, og efter knap fire minutter havde FCK endnu ikke scoret. GOG var overlegne og førte næsten hele første halvleg.

Fire minutter før pausefløjtet kom københavnerne dog stærkt igen, men GOG holdt knebent føringen og stillingen ved pausen var 15-14.

Efter pausen ændrede kampen sig. Spillet og føringen bølgede frem og tilbage mellem de to hold, men med et fynsk hold, der virkede trætte, og et par tvivlsomme fynske afleveringer, kunne FCK tage afgøre kampen.

Med nederlaget ligger GOG stadig uden for top otte, og dermed når de måske ikke at komme blandt de otte hold, der er med i slutspillet.