GOG lider snævert Champions League nederlag

GOG spillede en flot kamp, men tabte 34-36 hos Magdeburg i Champions League

Tyske Magdeburg fik onsdag revanche for sit nederlag til GOG i november, da holdet hjemme slog fynboerne 36-34 i Champions League.

GOG-profilerne Emil Madsen, Simon Pytlick og Lukas Jørgensen scorede henholdsvis ti, ni og otte mål, men måtte se landsmændene Magnus Saugstrup og Mike Jensen være afgørende for Magdeburg i slutsekunderne.

Alle Magdeburgs tre danske spillere, keeper Mike Jensen, stregspiller Magnus Saugstrup og venstreback Michael Damgaard var på banen for hjemmeholdet, der nu har 12 point for ni kampe i gruppe A.

GOG ligger nummer fem af otte hold med sine syv point efter blandt andet en flot 33-32-sejr over Magdeburg i det omvendte opgør.

GOG fik en flyvende start på onsdagens opgør. Keeper Tobias Thulin var en mur, stregspiller Lukas Jørgensen var skarp, og kontraerne rullede ned mod et tamt hjemmehold i indledningen.

Emil Madsen scorede til 8-5 efter knap 12 minutters spil. Men så blev der ellers åbnet op for Magdeburgs sluser.

Især islændingene Omar Ingi Magnusson og Gisli Kristjansson var hårde ved fynboerne, og på mindre end ti minutter blev 5-8 vendt til 13-10.

En stribe tekniske fejl kostede dyrt for GOG, der blev straffet hårdt i kontraspillet. Kun en fænomenal skydende Simon Pytlick holdt det danske tophold nogenlunde inde i kampen og scoren nede på 21-18 ved pausen.

Magdeburg bragte sig på 24-20 i starten af anden halvleg, men GOG kæmpede sig via et par udvisninger, en stærk Thulin og stor effektivitet på 26-26.

Historien gentog sig herefter. Magdeburg kom foran 31-27, men GOG gav sig ikke, og takket være en knivskarp Emil Madsen stod den kun 34-33 før de sidste 60 sekunder.

En scoring af Magnus Saugstrup til 35-33 og en efterfølgende redning af Mike Jensen blev dog afgørende for hjemmeholdet.

GOG mangler nu blot en kamp i Champions League inden nytår. Det er mod bundholdet FC Porto hjemme om en uge.