GOG løb slovakker over ende

Takket være hurtigt kontraspil havde GOG Svendborgs herrer ingen problemer med at vinde Champions League-kampen mod Tatran Presov.

De danske håndboldmestre fra GOG Svendborg er godt på vej til næste runde af mændenes Champions League i håndbold, efter holdet hjemme i Gudme besejrede Tatran Presov fra Slovakiet med 42-32.

Sejren blev grundlagt på hurtigt kontraspil, hvor fynboerne udnyttede, at de tunge slovakker skiftede en del ud mellem forsvar og angreb. Højrefløjen Lasse Svan Hansen lynede hele 12 gange i kampen og var dermed stærkt medvirkende til, at GOG allerede ved pausen førte 22-16.

Slovakkerne kom lidt tættere på i de første minutter af anden halvleg, men så skruede Ulf Schefverts mandskab op for blusset igen og vandt altså slutteligt med 10 mål.

GOG deler med tre point for to kampe førstepladsen i sin pulje med spanske Portland San Antonio. Sejren over Presov betyder, at holdet efter alt at dømme med to sejre over puljens formodet svageste hold, A1 Bregenz fra Østrig, kan sikre sig den andenplads, der giver videre adgang i turneringen.