GOG og Svendborg indgår treårig aftale

Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann og GOG-direktør Kasper Jørgensen skrev søndag under på en treårig samarbejdsaftale.

Aftalen betyder, at GOG de næste tre år skal stille spillere til rådighed for skolerne i Svendborg - og klubbens ledere og trænere skal være til stede ved forskellige arrangementer i kommunen.

Kommunen får blandt andet gulvreklame og bannerreklamer inden for og uden for GOGs arena.

- Jeg glæder mig over aftalen. Den er med til at vise, at vi som kommune også støtter nogle af de idrætsfyrtårne, som vi har i Svendborg Kommune. Her er GOG klart et af de største fyrtårne. Samtidig får vi lejlighed til at trække på den viden og knowhow, som GOGs ledere og trænere besidder inden for træning. Det passer godt til den satsning, som Svendborg Kommune har med idræt og sport, siger Lars Erik Hornemann.

Og GOG-direktøren stemmer i.

- Vi er glade for, at Svendborg Kommune bliver en del af vores stadig større netværk af samarbejdspartnere. Det viser, at Svendborg Kommune også gerne vil bakke op om det arbejde, vi laver i GOG. Ligesom vi selvfølgelig gerne vil være en god samarbejdspartner i forhold til kommunen, siger Kasper Jørgensen.

Aftalen har en værdi på 250.000 kroner om året, skriver kommunen i en pressemeddelelse.