I det fynske folks tjeneste

GOG på pokaljagt

5-600 sydfynske håndboldfans har planlagt at tage turen til Århus for at støtte GOG, når både damerne og mændene spiller pokalfinale fredag. Det er GOG-herrernes fjerde finale på fem år.

Under torsdagens træning røg bolden godt nok ind bag Peter Henriksen i målet et par gange. Fredag skulle det gerne være anderledes.

- Der bliver uddelt specielproducerede Pokalfinale trøjer til alle, så vi kan danne en såvel lydmæssig som visuel "heppe-mur" til støtte for såvel herre- som dameholdet i Århus, fortæller Jacob Jørgensen, der er tilskueransvarlig hos GOG Svendborg TGI.

Mænd som favoritter

GOG's herrehold, der topper håndboldligaen, må se sig udråbt som favorit i pokalfinalen mod Bjerringbro-Silkeborg. Jyderne ligger på en 10. plads i ligaen.

Det er fjerde gang på fem år, at GOG er i pokalfinalen. I 2002 og 2003 vandt sydfynboerne.

- Jeg ved, det bliver en vanskelig kamp, men jeg er sikker på, at vi vinder, siger Carsten Albreksen, træner for herreholdet.

- Vi har haft en rigtig god efterårssæson, så nu gælder det bare om at sætte prikken over i'et og få den medalje med hjem til GOG, siger stregspiller Torsten Laen.

Kvinder som "underdogs"

GOG's kvinder må til gengælde være underdogs i fredagens finale mod Viborg, der er på 2.pladsen i ligaen. GOG ligger under nedrykningsstregen oven på en dårlig halvsæson.

Kampene spilles i Atletions Arena i Århus - mændene kl. 15.15 og kvinderne derefter.