GOG: Regner med oprykning

Efter 14 sejre i 15 kampe skal meget gå galt, hvis ikke GOG skal vende tilbage til håndboldligaen i den kommende sæson.

Lørdag blev det til endnu en sejr. Holte blev sendt hjem fra Sydfyn med et nederlag på 25-19, og GOG-spillerne kan holde juleferie på en solid førsteplads i håndboldens 1. division.

- Vi lagde en målsætning for tre år siden om at vi i sæson 13/14 skal spille i håndboldligaen. Det kræver vi rykker op i år, og det går vi benhårdt efter, og regner med vi gør, fortæller spillende direktør Kasper Jørgensen, der bakkes op af sin cheftræner.

- Med de drømme og de ambitioner vi har i GOG, så vil vi meget gerne op i det forjættede land, der hedder håndboldligaen, siger klubbens træner, Jakob Larsen.

GOG er den mest vindende håndboldklub i Danmark nogensinde, så det var en helt ny virkelighed, da klubben gik konkurs og blev tvangsnedrykket for tre år siden. Men nu er klubben klar til liga-comeback.

- Vi trimmer alle de ting, der skal trimmes i forhold til organisation og spillertrup, så vi er begyndt at tænke alle de tanker, der skal til for at vi kan blive klar til at spille håndboldliga, fortæller direktøren.

GOG har 28 point på førstepladsen i 1. division og er fem point foran Team Sydhavsøerne, der har spillet en kamp færre.