I det fynske folks tjeneste

GOG satte føring over styr

KIF Kolding besejrede onsdagens pokalmodstander GOG takket være en stærk anden halvleg.

For bare fire dage siden mødtes KIF Kolding København og GOG i en dramatisk pokalkvartfinale, som først blev afgjort efter to gange forlænget spilletid.

Søndagens ligaopgør blev knap så spændende, selv om fynboerne igen gjorde god modstand. Hjemmeholdet vandt dog 34-28 efter at have været bagud med to mål ved pausen.

- Vi var lidt for sløve i første halvleg og manglede lidt i vores bevægelser og engagement, mens de havde godt med knald på.

- Det fik vi rettet op i anden halvleg. Vi var enige om i pausen, at vi ikke kunne være andet bekendt over for vores publikum. Vi scorede de tre første mål, og så kørte det ellers bare derudad, siger Lasse Andersson.

Venstrebacken var i hopla og lavede hele 10 mål. Dermed var han medvirkende til, at KIF Kolding, der i sidste sæson lavede meget få mål, blev noteret for usædvanlige 34 scoringer.

- Forskellen i forhold til sidste sæson er, at vi nu har både Kasper Irming og Kim Andersson, der kan score fra højre side, og derfor er vi meget farligere i angrebet.

- Uden dem blev vores spil for stillestående, men nu kan vi brede spillet meget bedre ud, siger Andersson.

KIF Kolding København har fortsat kun sat et enkelt point til i Boxer Herreligaen, som holdet fører med hele seks point foran HC Midtjylland.