GOG slår KIF i drama

Minik Dahl Høegh var den store spiller, da GOG Håndbold slog KIF Kolding og bragte sig nærmere slutspil.

GOG Håndbold er et stort skridt nærmere slutspillet i herrernes håndboldliga efter hjemmesejren på 26-25 over det suveræne tophold KIF Kolding København.

Men der er stadig lagt op til drama. Otte hold kvalificerer sig, og særligt de to yderste mandater bliver der tæt kamp om.

Med to spillerunder tilbage af grundspillet har GOG nu 26 point på syvendepladsen efterfulgt af Århus Håndbold og Sønderjyske med 25 og 24 point. Ribe-Esbjerg og Mors-Thy har henholdsvis 23 og 22 point som nummer 10 og 11.

GOG's sejr kom også i hus efter et drama indtil det sidste. Minik Dahl Høegh blev den helt store spiller for fynboerne med otte scoringer.

KIF kom ellers bedst fra start og fik skabt hul på tre scoringer, men GOG kæmpede sig tilbage og gik til pausen med 12-12.

Den jævnbyrdige stilling holdt i gennem anden halvleg, men det lignede en afgørelse, da KIF bragte sig på 24-21 med godt ni minutter tilbage.

Men i den resterende del formåede KIF blot at score en enkelt gang, og så kunne GOG glide forbi anført af Minik Dahl Høegh, der scorede sejrsmålet.

HC Midtjylland ligger nummer seks med 27 point og ligner stadig en sikker slutspilsdeltager, men den sidste tvivl burde have været elimineret med en hjemmesejr over Århus Håndbold lørdag.

Midtjyderne førte 16-11 ved pausen og gik ind til det sidste kvarter foran med fire mål, men måtte alligevel se sig slået med ét mål, da Rune Ohm scorede på et straffekast otte sekunder før tid.

Ohm blev også udeholdets topscorer med syv mål, og Århus er pludselig et godt bud på en slutspilsdeltager.

I lørdagens tredje kamp vandt Mors/Thy 28-25 ude over Skanderborg.