GOG Svendborg TGI trak flot sejr hjem

Det lykkedes GOG Svendborg TGI at overraske og besejre storholdet F C Barcelona i søndagens Champions League-kamp i Odense med 35 - 33.

Fra start så det ellers ud til, at stjernerne fra F C Barcelona havde sat sig på kampen.

De bragte sig foran og blev der det meste af kampen. På et tidspunkt førte de med syv mål.

Men omkring 12 minutter før tid kom der mere saft i forsvaret og flere klasseredninger af Peter Henriksen i GOG Svendborg TGIs mål skaffede nogle hurtige kontramål.

Fem minutter før tid havde sydfynboerne indhentet spaniernes føring og bragte sig foran for første gang.

Med god fight og godt forsvarsspil lykkedes det at fastholde føringen og sender Kasper Hvidt, Jesper Nøddesbo og de andre stjerner hjem til spanien med et nederlag på 35 - 33.

Kampen blev spillet foran 2200 tilskuere i Odense Idrætshal.