GOG tabte slaget om DM

Kolding er dansk mester i håndbold for mænd. Sydjyderne afgjorde nemlig det hele over to kampe i DM-finalerne mod GOG, idet Kolding i dag på udebane slog fynboerne med 31-29. Kolding havde i sidste weekend vundet den første finale på eget halvgulv

-

Efter syv år uden DM-titler sprang champagnepropperne igen Kolding IF\'s vej, da den anden finalekamp om det danske håndboldmesterskab i dag fandt sted i Gudme.  Med en sejr på 31-29 i fjendens lejr i Gudme-hallerne gjorde Kolding rent - og fortjent - bord i årets DM-finale mod de forsvarende mestre fra GOG.

Efter en helt igennem gennemsolid sæson kan der ikke sættes en finger på Koldings triumf, som - trods klubbens mange mesterskaber - blev fejret, som var det det første af slagsen.  

Efter at have kørt lige gennem grundspillet og semifinalerne beviste Kolding i dag, hvorfor de andre danske hold har halset efter i denne sæson.

Ingemar Linélls unge mandskab spillede modsat fynboerne som en fasttømret enhed og lignede allerede efter første halvleg et nyt dansk mesterhold, hvilket også viste sig at holde stik efter anden halvleg.