I det fynske folks tjeneste

GOG trak Boesen og San Antonio

-

-

/ritzau/
Det var den måske sværeste mulige modstander, der kom op af hatten, da GOG\'s modstander til tredje runde af pokalvindernes turnering i håndbold tirsdag blev fundet. De gulklædte fynboer skal nemlig kæmpe om videre deltagelse i turneringen med det spanske storhold Portland San Antonio, der har den danske landsholdsspiller Lasse Boesen på holdet.

\"Det bliver spændende. Jeg ser frem til et par dage i Danmark, og det bliver en oplevelse, jeg aldrig vil glemme\", siger Lasse Boesen, der lige efter lodtrækningen havde bekymrede holdkammerater i telefonen.

For San Antonio har i de seneste år haft store problemer med Kolding i Champions League, og spillerne har derfor stor respekt for dansk håndbold. Alligevel er Lasse Boesen ikke i tvivl om, at den spanske storklub er favorit mod danskerne.

I EHF Cuppen var der overkommelig modstand til AaB Håndbold i form af Wacker Tun fra Schweiz, mens Århus GF var heldig med at trække portugisiske Boaviste blandt de seedede hold. FCK Håndbold har også en god chance for at komme i Challenge Cuppen, hvor HC Tbilisi fra Georgien bliver modstanderen.