I det fynske folks tjeneste

GOG-trio har et par ting i baghånden

Klavs Bruun Jørgensen kender Mikkel Hansen og Thomas Mogensen fra GOG-tiden, og han håber, at de kan overraske tyskerne med et par tricks i aftenens VM-kamp.

Klavs Bruun Jørgensen håber, at Mikkel Hansen har et par tricks i ærmet til aftenens kamp.

Klavs Bruun Jørgensen har spillet sammen med Thomas Mogensen og Mikkel Hansen i GOG Svendborg TGI, og højrebacken - som stødte til VM-truppen forud for mellemrunden på grund af Kasper Søndergaards skade - lover, at de nok skal hive et par tricks ud af ærmet i de kommende kampe.

- Vi har jo spillet sammen i GOG, og vi har hurtigt fundet ind i samarbejdet igen, synes jeg. Som Mogensen og jeg snakkede om efter kampen mod Makedonien, så var der heldigvis en masse spil, vi kender, som vi ikke nåede at få knaldet af. Så der skal nok være et par ting til de kommende kampe. Det vil være dejligt, hvis vi kan overraske lidt, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han har spillet sammen med Thomas i fire sæsoner i GOG, mens han har været holdkammerat med Mikkel Hansen i to sæsoner på Fyn.

- Især Thomas og jeg kender hinanden godt, så tingene ligger på rygraden. Og med Mikkel for den sags skyld også. Vi har nogenlunde samme tankegang om, hvordan tingene skal sættes op. Mikkel ved godt, at når Mogensen og jeg er inde, så skal han være klar til pludselig at give den fuld pibe og så smadre bolden af sted, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Kampen mod Tyskland spilles i aften klokken 17.30, og Danmark skal have mindst uafgjort for selv at kunne spille sig semifinalen.