I det fynske folks tjeneste

Gregersen ligner fortid i OB

En del tyder på, at OB\'s Jacob Gregersen har spillet sin sidste kamp for fynboerne, efter han er raget uklar med trænerduoen.

-

En del tyder på, at OB\'s Jacob Gregersen har spillet sin sidste kamp for fynboerne, efter han er raget uklar med trænerduoen.

Forsvarsspilleren Jacob Gregersen ligner en færdig mand i OB. Til hjemmesiden onside.dk bekræfter den tidligere FC Nordsjælland-spiller, der kun har været et år i den fynske ådal, at han i foråret ragede uklar med trænerduoen Troels Bech og Klavs Rasmussen.

- Jeg kan da have mine tvivl om, hvorvidt jeg indgår i trænernes planer fremover. Vi er gået skævt af hinanden, ja der er gået en masse ting galt, hvilket jeg har det ad helvede til med, for jeg er ellers glad for at være i klubben, siger Gregersen, der da heller ikke var at finde i truppen til søndagens kamp mod Brøndby.

Den 31-årige forsvarsspiller, der blev hentet til OB af den tidligere træner Uffe Pedersen, returnerede tidligere i denne uge til træningsbanen efter 14 dages skadespause. Derfor var det også forventet, at han ville indgå i den stribede trup til braget i Brøndby, specielt fordi anfører Michael Hemmingsen er langtidsskadet. Men Gregersen var ikke at finde på holdet, hvor Steen Nedergaard udfyldte Hemmingsens plads i centerforsvaret. Alligevel vil træner Klavs Rasmussen ikke bekræfte, at Jacob Gregersen er sat af.

- Vi udtager den trup, som vi finder bedst rent sportsligt, og for tiden mener vi, at der er to centrale forsvarsspillere, der er bedre end Gaxe (Jacob Gregersen, red.), siger træneren og afviser altså, at Gregersen er udeladt af personlige årsager.

Ifølge onside.dk\'s oplysninger har forsvarsspilleren på et internt spillermøde i OB i foråret kritiseret en holdkammerat, hvilket resulterede i, at han til fynboernes efterfølgende kamp var vraget til startopstillingen. Og endnu en uge senere var Gregersen gledet helt ud at truppen.

I søndagens 2-1 sejr til OB blev midtforsvareren Jan Sønksen udvist, så derfor får Jacob Gregersen formentlig en kraftig indikation på, om han har en fremtid i OB, når trænerduoen i næste weekend udtager truppen.

/ritzau/