Grøn aflyser sommerens koncerter

Det fynske koncertpublikum går glip af tre Grøn-koncerter, som skulle have været afviklet i Odense i juli.

Grøn aflyser alle koncerter i sommeren 2021.

Det meddeler arrangørerne, der efter den seneste genåbningsplan ikke ser anden mulighed end at smide håndklædet i ringen. 

Planen var ellers at afvikle årets koncertkaravane ud fra en model, der blev præsenterede 14. april, og som skulle være både bæredygtig og ansvarlig. 

- Det er enormt ærgerligt at trække stikket på en helt utroligt gennemarbejdet idé og model, som jeg til enhver tid vil stå på mål for, siger Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden, i en pressemeddelelse.

Det fynske koncertpublikum går således glip af tre koncerter, som skulle have været afviklet i Odense i juli. 

For lav grænse

Blandt andet indebar Grøns tidligere model en fordobling af koncerter, færre personer til de enkelte koncerter og sektionsinddeling af publikum. 

Men med de nye restriktioner for koncerter og festivaller, bliver det ikke muligt at gennemføre turnéplanen. Primært fordi der ikke må være mere end 2.000 tilskuere til hver koncert.

- Vi er meget stolte af det arbejde, vi har lavet helt frem til det sidste sandkorn i timeglasset, og med så stor og positiv feedback fra så mange sider burde vores afviklingsmodel have fået chancen, siger Theis Petersen.

Grøn