I det fynske folks tjeneste

GT3: Fynsk supertalent imponerer

Fynske Nicolaj Møller Madsen imponerede i sin Audi, da det 22-årige motorsportstalent tog 1.pladsen i Silver Cup og en samlet 15. plads i sit første GT3-løb nogensinde.

Arkiv: En helt ung Nicolaj Møller Madsen med en af sine mange pokaler.

En podieplads i Silver Cup for unge kørere under 23. Sådan lød målsætningen inden weekendens debut i GT3-serien Blancpain Sprint Series for motorsportstalent Nicolaj Møller Madsen. 

Og fynboen levede helt op til mål. For i søndagens afsluttende race på Misano World Circuit i Italien kørte han sammen med makkeren Markus Pommer Audi Nr. 5 fra Phoenix Racing til en samlet 15. plads og en 1. plads i Silver Cup.

Nicolaj Møller Madsen afsluttede lørdagens kvalifikationsløb på en lidt utraditionel måde, da han i en overhaling i det sidste sving, fik et skub, så bilen røg ud på noget af en snurretur over målstregen, hvor den unge racerkører spandt hele 6 gange.

- Jeg var i vild kamp med nr. 2 og 3 i Silver Cup, på en våd bane, så der blev kæmpet til sidste meter. Det er vist første gang, jeg prøver at lave 2160-graders spin over en målstreg, fortæller han. 

Du kan se klippet her: 

 

Blancpain GT Series 2016. Misano Qualifying Race. Nicolaj Møller Madsen Spins On Finish