Guld-Rikke: Hvad gør jeg, når jeg bliver normal?

26-årige Rikke Møller Pedersen løb med titlen som Årets Sportsnavn på Fyn. Hun er Fyns ukronede svømmedronning, men bekymrer sig over, hvad hun skal, når hun engang bliver "normal" og ikke længere er fuldtidselitesvømmer.

2501rikkemoeller

Hun har vundet EM, VM og holder verdensrekorden i 200 meter bryst. Og så er hun lige blev kåret som Årets Sportsnavn på Fyn for anden gang.

- Det er en fed oplevelse at komme her. Det, jeg laver til hverdag, går ligesom op i en højere enhed, fortæller Rikke Møller Pedersen.

Svømmeren træner fem til seks timer om dagen.

- Jeg har travlt, men jeg har lært at planlægge mig ud af mange ting, så der er plads til lidt af hvert. Men jeg er måske lidt mere dedikeret end mange andre. Jeg skipper ikke lige træningen, for den mulighed er der bare ikke, siger Rikke Møller Pedersen og fortsætter:

- Men jeg undrer mig dog også over, hvad gør jeg dog den dag, hvor jeg bliver "normal". Hvor jeg lige pludselig får 5-6 timer mere om dagen, hvad skal jeg dog bruge dem til? Det er jo dem, jeg bruger i dag på at fokusere på at blive verdens bedste.