Gummiged brager ind i bankboks i Ørbæk

Politiet har ikke mange spor, efter at en pengeautomat natten til mandag var mål for ukendte gerningsmænd.

Med en gummiged har ukendte gerningsmænd natten til mandag presset en pengeautomat flere meter ind i en nedlagt bankfilial i Ørbæk.

Det oplyser Fyns Politi.

- Vi får en alarm klokken 02.42 fra en nedlagt Danske Bank-filial i Ørbæk. Ved banken står stadig en pengeautomat, og nogen har med en stor gummiged forsøgt at få fingrene i den, så automaten er presset helt ind i det tidligere banklokale, siger vagtchef Hans Frederiksen til Ritzau.

Den tidligere filial ligger på Nyborgvej 2 i byen.

Automaten ligger "et par meter" inde i det tidligere banklokale efter mødet med gummigeden.

- Der var højst sandsynligt penge i automaten, men vi ved endnu ikke, om gerningsmændene er sluppet af sted med et udbytte. Vi er nødt til at vente på teknikerne, så vi ikke får ødelagt spor, siger Hans Frederiksen.

Politiet har tidligt mandag morgen ikke mange spor at gå efter i sagen.

Der er derfor heller ingen oplysninger om, hvor mange gerningsmænd der har været med til at brage gummigeden ind i automaten. Det vides heller ikke, hvordan den eller de er sluppet væk fra stedet eller i hvilken retning.

- Vi får melding om episoden fra en alarm. Vi har ingen vidner, der ved noget. Vi har talt med naboer og lignende, men ingen har set noget, siger vagtchefen og fortsætter:

- Banken forsøger nu at finde ud af, om der er mulighed for, at der er overvågning på stedet.