Hærværk mod speedwayklub

Munkebo Speedway Club har i løbet af den sidste uges tid været udsat for hærværk ad flere omgange.

Det var et kedeligt syn, som klubbens formand Jørgen Petersen mødte, da han i dag kom til Munkebo Speedwayklub. Hærværksmænd havde smadret ruder i lastbiler og traktorer samt ødelagt flere potteplanter.

- Det er da lidt ærgerligt, at det formentlig er nogle unge mennesker, som kommer ned og ødelægger det for de unge mennesker, som vi aktiverer ved at de kommer herned og kører lidt speedway, siger formand Jørgen Petersen.

Det er en lille klub, og derfor kommer hærværket ekstra ubelejligt. Nu vil klubben forsøge at finde ekstra penge blandt sponsorerne for at finde pengene til at udbedre skaderne.

- Jeg har det lidt skidt, for vi er en meget fattig klub, som ikke har mange midler at gøre med, og de midler vi har, skulle jo gerne bruges på sportslige aktiviteter til vores unge mennesker. Så det er jo lidt ærgerligt, at man skal ud og bruge 10, 15, 20.000 kroner på at sætte nogle lastbiler og noget i stand, siger Jørgen Petersen.

- Umiddelbart har vi ikke noget at gå efter, men vi beder offentligheden om hjælp, for der kunne godt være nogen, som har set eller hørt noget. Men det er jo trist, at det går ud over en lille klub, siger vagtchef ved Fyns Politi, Bjarne Puggaard.