I det fynske folks tjeneste

Håndboldtræner dømt for sexovergreb

25-årig mand idømt betinget fængsel for sexovergreb og blufærdighedskrænkelse af tre mindreårige piger, som han trænede i Tarup-Paarup Idrætsforening.

01:30

Håndbold-træneren blev idømt et års betinget fængsel

1 af 2

En 25-årig håndboldtræner er blevet idømt et års betinget fængsel for sexmisbrug af tre af de piger, han var træner for i en fynsk håndboldklub.

Manden blev varetægtsfængslet i marts sidste år, og han er nu dømt for samleje med en 13-årig pige. Desuden havde han også krænket to andre piger ved at sende sms'er med et seksuelt indhold til dem.

Træneren nægtede sig skyldig.

Foruden et års betinget fængsel skal den 25-årige i sexologisk psykiatrisk behandling, og han må ikke have besøg af piger under 15 år, ligesom han også er frakendt retten til at være træner eller på anden måde arbejde med børn.

Han bad om tid til at tænke over, om han vil anke dommen.

Anklageren i sagen havde krævet en straf på to og et halvt års ubetinget fængsel.

Da sagen kom frem, og træneren blev varetægtsfængslet, rystede det den fynske klub.

Manden havde tidligere haft job som træner i en anden klub, der fratog ham jobbet som træner for klubbens damejuniorhold, fordi han havde sendt spillerne upassende sms'er.

Sms'erne var dog ikke så grove, at de kunne politianmeldes. Derfor var hans straffeattest og særlige børneattest ren, da den nu omtalte klub tjekkede træneren ved ansættelsen.