Hans Andersen griner af dansk skænderi

Speedwaykøreren Hans Andersen tog skænderiet med Nicki Pedersen afslappet, da han evaluerede sin fjerdeplads ved grand prix'et i Cardiff.

Speedwaykøreren Hans Andersen havde overskud til at finde den humoristiske tone frem efter lørdagens grand prix i Cardiff.

Danskeren sluttede sidst i finalen med samlet 10 point, men forinden i 19. heat havde han en heftig duel med landsmanden Nicki Pedersen.

Det sluttede med, at rytterne skubbede til hinanden med skuldrene og råbte ad hinanden, da de kørte mod ryttergården.

- Vi skulle bare have udvekslet adresser, så vi kan sende hinanden et kort til jul, siger Hans Andersen, som ikke er overrasket over, at Nicki Pedersen blev vred.

- Nej, sådan er det. Alle kæmper for at få VM-point, og vi ligger dårligt i pointene lige nu, siger han.

Hans Andersen blev nummer to i heatet foran Nicki Pedersen, og det var lige akkurat nok til, at begge gik videre til semifinalerne.

Her røg Nicki Pedersen ud som nummer sidst i sit heat. Dermed sluttede eksverdensmesteren aftenen med syv point, det samme som Kenneth Bjerre, der ikke nåede semifinalerne.

Hans Andersen var på den ene side glad for at nå finalen, men han kunne godt have tænkt sig at have snuppet flere point. Sidstepladsen i finalen udløste ingen ekstra point.

- Det er okay at komme i finalen, men det er lidt træls ikke at få mere udbytte af det. Det duer ikke at blive nummer fire i finalen, hvor man får dobbeltpoint, siger Hans Andersen.