Harry Potter åbner akademi i Odense

Eleksir, botanik og spådom. I samarbejde med Odense Centralbibliotek åbner Harry Potter en afdeling af Hogwarts for odenseanske børn.

-

Eleksir, botanik og spådom. I samarbejde med Odense Centralbibliotek åbner Harry Potter en afdeling af Hogwarts for odenseanske børn.

Det er i den grad lykkedes Harry Potter at samle børn og barnlige sjæle om fantasi og magi. Og nu kan de gå yderligere ind i hans eventyrlige univers. I en uge fra d. 19-23. maj kan børnene indskrive sig på Hogwarts - akademi for heksekunst og troldmandsskab, kendt fra Harry Potter-bøgerne. 

Undervisning i magi
Harry Potter-dagene sættes i gang ved et aftenarrangement d. 19. maj, hvor 120 børn i 8-12 års alderen kan tilmelde sig spisning og undervisning i alkymistværkstedet.

De fire følgende dage er det 20 skoleklasser, der får mulighed for at få uddannet hekse og troldmænd. Tryllerierne sker i professor Snapes eleksir-klasse, professor Spires botanik-klasse, hos professor Trelawney der er ekspert i spådom og hos professor Hooch, der kan lære børnene at dyrke det ædle Quidditch-spil.

Ugler og mystik
Harry Potter-dagene finder sted i bibliotekets historiske sal på Klosterbakken ved Domkirken, hvor gangene vil være fyldt med udstoppede ugler og mystiske væsener.

Billetter til aftenarrangementet koster 30 kroner og kan købes på Hovedbiblioteket fra tirsdag d. 29. april.