HC Fyn-formand: Vi er tæt på konkurs

Håndboldholdet HC Fyn Elite er truende tæt på en konkurs. Det bekræfter klubbens formand, Lars Brunse.

Han siger til TV 2/Fyn, at holdet inden påske skal skaffe 300-400.000 kroner. Lykkes det ikke at skaffe pengene, er en konkurs sandsynligvis en realitet.
- Situationen er så alvorlig, at hvis vi ikke finder 300-400.000 kroner indenfor ganske kort tid - og vi mener inden påske - så risikerer vi, at der er ikke er noget, der hedder HC Fyn i fremtiden, siger Lars Brunse til TV 2/FYN.

Ingen løn

Første konsekvens er, at klubbens spillerne ikke får løn.
- Vi har informeret spillerne i går om, at de risikerer ikke at få løn for marts måned, hvis vi ikke får de penge, siger formanden.

Klubben ligger i 1. division og var bygget op til at skulle være Fyns nye håndboldflagskib. Men sponsorerne har manglet, og det har svækket projektet.
- Vi har kæmpet med at få sponsoropbakning. Der er meget positiv snak, men ikke så meget handling. Der skal andre på banen end vores hovedsponsor, fortæller Lars Brunse.

Kollapser projektet får det også betydning for andre hold, skriver fyens.dk.

HC Fyn består af et førstehold, der i denne sæson spiller i 1. division på Faaborg HK's licens, og et andethold, der spiller i 2. division på DHG Odense Håndbolds licens.

Begge hold står til to rækkers tvangsnedrykning, hvis konkursen bliver en realitet.