HC Odense-streg på Årets Hold

HC Odenses Sarah Iversen indtager pladsen på stregen på kvinde-håndboldligaens Årets All-stars hold.

FC Midtjyllands håndboldkvinder har haft en flot sæson og kæmper aktuelt med om guldet i to DM-finaler mod Team Esbjerg.

Den stærke sæson fra midtjyderne afspejler sig også i kåringen af årets hold, hvor der er FCM-spillere på tre ud af syv pladser: Sabine Englert, Nycke Groot og Trine Østergaard fra FCM Håndbold er udtaget til årets hold.

Holdet udpeges ved at spillerne får point for deres indsats i hver kamp. For eksempel giver mål og assists point, mens fejlafleveringer og brændte skud tæller mius.

Når sæsonen er ovre udpeges de syv spillere med flest point.

FC Midtjylland lukkede færrest mål ind i grundspillet, og det er da også klubbens målvogter Sabine Englert, der tager pladsen i målet på årets hold med 69 procent af stemmerne.

På årets hold får hun selskab af holdkammeraterne Trine Østergaard og Nycke Groot, der er valgt som henholdsvis bedste højrefløj og playmaker. Med 80 procent af stemmerne var Nycke Groot det sikreste valg af alle på holdet.

Der er til gengæld ikke blevet plads til spillere fra grundspilsvinderne Team Esbjerg, som er FC Midtjyllands modstandere i DM-finalerne.

Silkeborg-Voel tager sig af backpladserne på holdet med Ann Cecilie La Cour og Jette Hansen, mens Team Tvis Holstebros Ann Grete Nørgaard sidder på venstrefløjen og HC Odenses Sarah Iversen blev valgt på stregpladsen.

Spillerne på årets hold blev hyldet i forbindelse med den første DM-finale, der blev spillet lørdag aften i Ikast. Her vandt FCM med et enkelt mål over Team Esbjerg.

Årets All-Stars hold

Målvogter: Sabine Englert, FC Midtjylland, 65,26 MEP

Venstre fløj: Ann Grete Nørgaard, Team Tvis Holstebro, 58,05 MEP

Venstre back: Jette Hansen, Silkeborg-Voel KFUM, 66,89 MEP

Playmaker: Kristina Kristiansen, Team Tvis Holstebro, 56,03 MEP

Højre back: Anne Cecilie De La Cour, Silkeborg-Voel KFUM 58,54 MEP

Højre fløj: Louise Lyksborg, Viborg HK 46,49 MEP

Stregspiller: Sarah Iversen, HC Odense 48,04 MEP

HC Odenses hjemmeside