I det fynske folks tjeneste

Heartland Festival offentliggør fire nye navne

Ét af de nye navne, der skal spille på Heartland Festival, er London Grammar. Det er deres første danske koncert nogensinde.

1 af 4

Der er vil være noget for enhver smag, når Heartland Festival åbner portene til årets festival på Egeskov Slot. Oplevelser indenfor mad, kunst, talks og musik. 

Netop musikken på årets festival byder på lidt af hvert. Og de nye navne, Heartland Festival præsenterer onsdag, er ingen undtagelse. 

Den britiske trio London Grammar vil med melankolske kompositioner give koncert på dansk grund for første gang. For festivaldirektøren har det britiske band været et stort ønske.

- Med dagens nye musiknavne er vi nu over halvvejs med offentliggørelserne af musikprogrammet til sommerens Heartland Festival, og vi er sindssygt stolte over, hvordan det tegner sig. London Grammar er et af de bands, der har stået allerøverst på vores ønskeliste i år, så det er en kæmpe ære at lægge scene til deres første danske optræden nogensinde, fortæller Ulrik Ørum-Petersen. 

Halvvejs med programmet
Ud over London Grammar præsenterer Heartland Festival også et af de største navne på den internationale jazzscene lige nu. Nemlig den 44-årige amerikaner Gregory Porter.

Også musikgruppen The Cinematic Orchestra, der kombinerer jazz og electronica, samt den græsk-amerikanske kunstner Diamanda Galás indtager Egeskov Slot til sommer. 

Med de fire nye navne på plakaten er Heartland Festival lidt over halvvejs med det endelige musikprogram. Tidligere er navne som Alex Vargas, The Minds of 99, Miguel og Bryan Ferry blevet offentliggjort. 

Heartland festival løber af stablen 2.-4. juni 2017.