I det fynske folks tjeneste

Heldig OB-sejr i Silkeborg

På en dag med svingende kvalitet i fynboernes spil lykkedes det alligevel SAS Ligaens tophold, OB, at hente en 1-0-sejr ude over Silkeborg.

Efter to kampe i træk uden fuld gevinst fik SAS Ligaens førerhold, OB, igen en sejr at varme sig på i efterårskulden. OB's 1-0-sejr ude mod Silkeborg kom i hus efter en for årstiden meget velspillet forestilling med to hold, der profiterede af et yderst velplejet græstæppe.

Begge mandskaber prøvede ihærdigt at spille fodbold langs jorden. Det lykkedes i store dele af kampen bedst for Silkeborg, der dog måtte sande, at det flotte fodboldspil ikke kan måle sig med fynsk held.

Held var nemlig nøgleordet, da kampens afgørende scoring blev sat ind efter 72 minutters spil. Silkeborgs forsvarsfyrtårn Jim Larsen blev dagen efter sin 24 års fødselsdag den uheldige helt hos hjemmeholdet, da han sendte bolden i eget net.

Silkeborg havde langt de fleste chancer, men træfsikkerheden hos jyderne lod en del tilbage at ønske for træner Troels Bech. OB viste ikke spil, der i længden holder niveau til et dansk mesterskab, men med fru Fortuna iklædt en OB-trøje var fynboerne begunstiget af det held, som et tophold notorisk har på sin side.

Med sejren konsoliderer OB sin førsteplads, inden de øvrige tophold skal i kamp. De 32 fynske point er med garanti nok til en førsteplads gennem den kommende landskampspause.